Paarse aardappel- en zalmsalade

Ingrediënten

  • Paarse aardappelen, gekookt en in plakjes gesneden
  • Gemengde salade (sla, rucola, enz.)
  • Stukjes gekookte zalm (of gravlax voor een variatie)
  • Lichte vinaigrette (olijfolie, citroensap, zout, peper)
  • Enkele verse kruiden (dille, peterselie)

Instructies

  1. Bereid de salade:
    • Meng de paarse aardappelschijfjes met de gemengde salade in een grote slakom.
    • Voeg er gekookte stukjes zalm aan toe voor een rijke, verfijnde smaak.
    • Giet er een lichte vinaigrette van olijfolie, citroensap, zout en peper overheen en roer het geheel goed door, zodat alle ingrediënten bedekt zijn.
    • Garneer de salade met verse kruiden zoals dille en peterselie voor een aromatische en visueel aantrekkelijke touch.
nl_BENederlands (België)